QlikView BI BI-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
€ 1 (per maand)
€ 1 (per jaar)
€ 1 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " prijs op aanvraag"
Versie:
10
Bijgewerkt:
20-07-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8122" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="596709ac09">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8122-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

QlikView biedt een op zichzelf staande analyse en rapportage (business intelligence) oplossing. Deze applicatie is al vijf jaar op rij de snelstgroeiende business intelligence software ter wereld. QlikView kenmerkt zich door snelle en krachtige visuele mogelijkheden die op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze te gebruiken zijn.

Onderbouwd beslissingen nemen

In slechts enkele dagen heeft u met behulp van QlikView oplossingen ontwikkeld waarmee u onmiddellijk besluiten kunt nemen en welke u de vrijheid en informatie levert die u nodig heeft om snel op de behoeften en mogelijkheden binnen uw organisatie in te spelen. Bovendien kunt u op een eenvoudige wijze én onderbouwd verantwoording afleggen aan diverse stakeholders.

Analyseren en Rapporteren over diverse databronnen

QlikView voorziet in analysemogelijkheden en bundelt die met een hoge mate van flexibiliteit, prestaties en eenvoud. Als resultaat hiervan kan uw school of instelling grote hoeveelheden gegevens uit een diversiteit van bestanden en databronnen (bijvoorbeeld: SAP, Exact, Access, Excel, Microsoft CRM, Peoplesoft, etc. ) binnen enkele seconden analyseren.

QlikView biedt u alle functies behorende bij een rapportage- en analyseoplossing. Zonder beperkingen, hoge kosten of complexiteit van traditionele OLAP-technologieën, wordt eindgebruikers toegang geboden tot dashboards, multidimensionale analyses en rapportagemogelijkheden.

 

Voordelen van QlikView voor uw organisatie

 

  • Rapporteren en Analyseren over meerdere databronnen
  • Alles in één intergraal overzicht
  • Real-time benchmarking
  • Direct aan de slag
  • Lage ontwikkelingskosten,  hoge ROI-ratio

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.