QlikView BI BI-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijzen zijn op aanvraag"
Versie:
V10
Bijgewerkt:
09-01-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7454" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1d81e17066">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7454-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

QlikView veranderd alles

  Het is een Business Intelligence-tool die eenvoudig te gebruiken is en een snellere terugverdientijd heeft. Het mag geen wonder heten dat ongekend succes bij de klanten zoveel organisaties hebben doen overstappen op QlikView, ‘s werelds snelst groeiende BI-product. Met QlikView wordt kracht eenvoudig en het stelt zijn gebruikers instaat om alles uit hun gegevens te halen. Met QlikView hoeft er niet meer gewacht te worden op rapporten die al achterhaald zijn als ze uitkomen en het laat zich snel en moeiteloos implementeren. Voor het eerst hebben alle gebruikers de kracht van realtime bedrijfsantwoorden in handen, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en meteen tot actie kunnen overgaan.

Eenvoud voor iedereen

QlikView is eenvoudig te gebruiken en te leren. Het is ontwikkeld voor iedereen en voor elk deel van uw bedrijf. Geen ingewikkelde interface, geen verwarrende schermen en geen mysterieuze opdrachten of query’s. Gewoon aanwijzen en klikken voor al uw bedrijfsantwoorden. De unieke, bekroonde associatieve technologie van Qlikview werkt zoals uw brein werkt. Het biedt met slechts één muisklik toegang tot visueel aantrekkelijke, interactieve dashboards, die iedereen snel kan samenstellen en eenvoudig kan aanpassen. Het is een nieuwe benadering van regels waar zowel bedrijven als intensieve gebruikers van profiteren.  

De QlikView eenvoud!

QlikView verbetert de informatievoorziening binnen uw gehele organisatie door elke zakelijke gebruiker in staat te stellen om op eenvoudige wijze antwoord te verkrijgen op bedrijfs kritische vraagstukken. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om uw regionale omzetgegevens in QlikView te koppelen aan locaties in Google Maps. Of een voorraadanalyse in QlikView via SharePoint beschikbaar te stellen aan alle zakelijke gebruikers? En wat dacht u van de mogelijkheid om QlikView automatisch Excel spreadsheets voor u in te laten vullen? Dit alles is mogelijk met de gebruiksvriendelijke QlikView uitbreidingen. Gebruikers van Twitter en Facebook kunnen daarnaast op eenvoudige wijze links naar hun QlikView mash-ups en analyses toevoegen. Het delen van unieke inzichten binnen de hele organisatie is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.