Profitmanager monitor BI-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Profitmanager hanteert een fixed-price prijsbeleid. Genoemde prijzen zijn incl. licentie, implementatie en - instructie-uren"
Versie:
2.43
Bijgewerkt:
10-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5553" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1742849570">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (7 votes, average: 4.29 out of 5)
<0 id="post-ratings-5553-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Profitmanager Monitor is dé tool voor het genereren van managementinformatie. Profitmanager Monitor ondersteunt u bij het bewaken van de voortgang van uw projecten, kosten, facturatie en uw orderportefeuille. Het maken van een goede budgettering is de basis voor iedere onderneming. Profitmanager Monitor helpt u bij het opstellen van uw jaarbudget, en uiteraard de bewaking hiervan. Door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen berekent Profitmanager de kostprijsuurtarieven van uw medewerkers, welke, vertaald naar verkooptarieven, de basis voor iedere calculatie vormen. Profitmanager Monitor zorg ervoor dat u op ieder moment van de dag, waar dan ook, real-time managementinformatie voor handen heeft. Analyseer en evalueer uw bedrijfsperformance aan de hand van de diverse managementoverzichten. Daarnaast helpt Profitmanager Monitor u bij het vertalen van cijfers naar concrete managementacties. Een ware innovatie voor het MKB. Ook kan Profitmanager Monitor geïntegreerd worden met uw bestaande bedrijfssoftware.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.