Optimizers B.V.

Naam:
Optimizers B.V.
Adres:
Marconistraat 12a
3861 NK Nijkerk
Telefoon:
033-2541188
 
 
 
 

 

Optimizers richt bedrijfsprocessen optimaal in, zodat u beter inzicht heeft in uw bedrijfsperformance en u kosten kunt besparen op overhead en ICT.

De medewerkers van Optimizers hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen in en implementeren van Exact software.   Een groot deel van onze medewerkers heeft voor Exact Software zelf gewerkt en kent de software van A tot Z,  doordat zij zelf deze software hebben ontwikkeld. Naast onze kennis hebben wij een groot aantal zeer succesvolle implementaties uitgevoerd bij klanten die op onze site vermeld staan.  Wij onderscheiden ons in de markt door een klantgerichte aanpak, waarbij wij de wensen en processen van onze klanten naadloos vertalen in software. Wij passen de software aan op uw wensen en eisen, waarbij wij rekening houden met uw specifieke situatie.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.