OpenICM Business Performance Suite BI-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " U betaald per gebruiker per maand per benodigde module cq. functionaliteit. Er zijn startup kosten voor een basis omgeving. Er is al een volledige office werkplek vanaf 8 euro per persoon."
Versie:
1.5
Bijgewerkt:
30-01-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6115" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="396696896a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6115-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

SaaS aangeboden OpenICM (complete business suite voor administratie tot een met BI). OpenICM is heel low cost, vereist geen ICT kennis of dure computer. OpenICM maakt het mogelijk kennis, activiteiten en projecten te delen met andere professionals. Belangrijker het geeft heel helder inzicht in jouw handelen en geeft inzicht in hoe jouw prestaties zich verhouden tot de markt. OpenICM kan ook ZZP-ers een steun in de rug zijn.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.