MicroStrategy BI-systeem

Prijs:
€ 1 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs per named user en Prijs per CPU Reporting Suite (tot 100 users) = gratis"
Versie:
9.0.1m
Bijgewerkt:
08-07-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6780" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e1d029e2b2">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6780-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Investeren in Business Intelligence lijkt vandaag de dag belangrijker dan ooit. Niet verwonderlijk want BI helpt organisaties met het terugdringen van overbodige kosten en het detecteren van niet optimaal functionerende onderdelen binnen de organisatie. Daarom wil ik u graag kennis laten maken met ons bedrijf MicroStrategy.

MicroStrategy is naast Oracle, Cognos, Business Objects en Microsoft de grootste, onafhankelijke Business Intelligence software producent ter wereld.

Wij worden onder andere gebruikt door Danone, eBay, Starbucks en Metro AG om dashboards en rapporten te bouwen. Deze bedrijven en vele andere gebruiken ons voor o. a. : Customer Analysis, Product Sales Analysis, Campaign Analysis, Wesite Analysis,   Balanced Scorecarding en Supply chain & Operations Reporting.

In Nederland werken wij onder andere voor Ahold, ABN Amro en Euretco.

Ziet u ruimte voor verbetering van uw Rapportage- danwel BI-omgeving, maar krijgt u dit niet voor elkaar om budgetaire redenen? MicroStrategy heeft hier als gerenommeerde Business Intelligence softwareleverancier over nagedacht en hiervoor een aantal proposities ontwikkeld waarmee wij uw initiatieven toch kunnen realiseren. Kijk om onze website voor meer informatie over onze producten en de gratis reporting suite die u tot 100 users voor onbeperkte tijd kunt downloaden (zie op de homepage rechts bovenin).

Internationale erkenningOnlangs is MicroStrategy door onderzoeksbureau Gartner gepositioneerd in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor BI-platforms. In het rapport verklaart Gartner dat “bedrijven met BI-platforms applicaties kunnen bouwen, die diepgaand inzicht bieden in de bedrijfsvoering”. De recente introductie van MicroStrategy 9 heeft bijgedragen aan de positionering in het leiderskwadrant. Gartner beschrijft leiders als “leveranciers met een uitgebalanceerd BI-aanbod, zowel in de breedte als in de diepte. Dit aanbod maakt bedrijfsbrede BI-implementaties mogelijk, die een allesomvattende BI-strategie ondersteunen. Leiders hebben een propositie die aansluit op de behoeften van klanten en hebben de operationele mogelijkheden om oplossingen wereldwijd te leveren. ”

Dit rapport is gratis te downloaden op onze website
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.