iDashboards BI-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 1000 (per jaar)
€ 500 (per gebruiker)
Versie:
6.5
Bijgewerkt:
25-01-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6103" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="bb86889ab0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6103-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het bewaken van bedrijfsprocessen is veelal een complexe en omvangrijke bezigheid, waarbij u vaak veel rapportages moet opvragen uit diverse systemen. Optimizers zet in deze bedrijfscases iDashboards in als krachtig hulpmiddel om uw belangrijke bedrijfsprocessen gra?sch weer te geven.  Met deze gra?sche weergave van uw KPI’s (Key Performance Indicatoren) heeft u de mogelijkheid om real-time de prestaties van afdelingen en bedrijfsprocessen te meten. Groot voordeel van iDashboards is de duidelijke weergave van gegevens, zodat u in 1 oog opslag kunt zien hoe een afdeling presteert. Managers raken vaak overstelpt met rapportages en informatie uit diverse systemen, met iDashboards kunt u hier een einde aan maken. Naast het meten en volgen van prestaties kent iDashboards de mogelijkheid waarschuwingen te genereren via iDashboards Real-Time Alerts. Zodra een KPI of proces een gesteld doel behaalt of buiten een bepaalde bandbreedte komt krijgt u onmiddellijk een waarschuwing van iDashboards. U wordt gewaarschuwd waar u ook bent. Via iDashboards Real-Time Alerts heeft u de mogelijkheid een mail te sturen naar de persoon of groep waar de betreffende melding voor bestemd is. Gebruikers kunnen de gegenereerde waarschuwingen monitoren binnen iDashboards via het Active Alerts scherm. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk hun eigen waarschuwingen aanmaken. Waarschuwingen per e-mail geven u onderweg inzicht.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.