CPMview Consulting

Logo  van CPMview Consulting
Naam:
CPMview Consulting
Adres:
Reactorweg 25
3542 AD Utrecht
Telefoon:
085-8770689
 
 
 
 

CPMview Consulting is gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in corporate performance management, BOARD CPM & BI, SAP BPC en Tagetik CPM. Wij werken zij-aan-zij met onze klanten om hun processen voor business planning, budgettering, forecasting, consolidatie, rapportage en analyse te verbeteren.

Onze klanten zijn CFO’ s en controllers van een grote verscheidenheid aan bedrijven in verschillende branches en van uiteenlopende omvang.  Zij zijn ambitieus en gedreven en dit weerspiegelt in onze bijdrage aan het succes van hun projecten. Wij streven ernaar sterke, lange termijn relaties met onze klanten op te bouwen, en te zorgen dat zij volledig tevreden zijn over onze dienstverlening.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.