Business Intelligence BI-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
25-10-2013
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-14167" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="6d08809adf">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-14167-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De behoefte aan informatie is groot binnen uw organisatie. U moet snel kunnen reageren en besluiten nemen. Daarvoor heeft u 100% actuele en betrouwbare informatie nodig op het gewenste moment en in de gewenste vorm. Overzichten, dwarsdoorsneden, diagrammen. Met onze Business Intelligence oplossing krijgt u die informatie.  Schaft uMicrosoft Dynamics AX aan, dan heeft u automatisch een SQL-server in huis. Microsoft SQL vormt de basis voor uw Business Intelligence. Met standaard SQL-tools alsAnalysis services, Reporting services enIntegration services kunt u zelf al eenvoudig datawarehouses en kubussen samenstellen. Daarbovenop hebben wij in samenwerking met klanten extra functionaliteit ontwikkeld binnen de functiegebieden projecten, productie, voorraden, verkoop en financieel. Op die manier wordt Microsoft Dynamics AX ook voor uw onderneming het single-point-of-truth.  De combinatie met Excel is ongeëvenaard krachtig en stelt uw gebruikers in staat zelfstandig in te spelen op hun veranderende informatiebehoeften. Business Intelligence van Pulse heeft nog een voordeel: u hoeft geen aanvullende software aan te schaffen. Dynamics AX volstaat.  Uw voordelen:

  • Maximaal gebruikmaken van document management functionaliteit van SharePoint in Microsoft Dynamics AX;
  • Documenten koppelen aan een Microsoft Dynamics AX record zonder de noodzaak van een Dynamics AX-client;
  • Gebruiksvriendelijke zoekfunctie en workflow voor SharePoint-documenten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.